Lista celor care arunca gunoi in trafic (update)

Gata! Nu mai suport! Trebuie sa fac ceva si in privinta acestui lucru! La ce ma refer?
Pai e simplu: daca nesimtirea celor de la volan in ceea ce priveste mersul neregulamentar am acceptat-o oarecum ca o "necesitate" obiectiva impusa de conditiile de trafic extrem de proaste din Bucuresti, in privinta aruncatului gunoiului pe geam nu pot sa trec cu vederea.
Asa ca am deschis astazi o lista cu cei care arunca pe geam diferite obiecte si care, din nefericire (sau nu) pentru ei au dat peste mine in trafic.
Ordinea in care sunt mentionati nu inseamna un clasament al celor mai nesimtiti, ci doar o insiruire cronologica a celor observati "practicand" acest "sport" al aruncatului pe fereastra in trafic.
1. B-25-SDL - Taxi2000; conducatorul auto, un domn la vreo 35-40 ani, a aruncat pe geamul din dreapta, o minunata cutie de cola. Probabil a vrut sa nimereasca tomberonul spre care s-a indreptat cutia goala.
2. B-85-SCR - domnul din masina (parcata neregulamentar, semnul de interzis stationarea fiind prezent pe toata portinuea de drum pe care acesta era oprit) a fost surprins aruncand pe fereastra resturile ramase dupa ce a savurat delicioasa masa de pranz in masina.
3. B-08-TXB - soferul unui taxi (Bageti) marca Logan, si-a aruncat mucul de tigara pe geam, nici macar nu s-a obosit sa il stinga.
4. B-82-YVZ - posesorul masinii Opel fumeaza aruncand atat scrumul cat si restul de tigare pe geam intr-un mod foarte natural si firesc pentru el.
5. IF-03-SRV - Suzuki SX4 rosie, soferul arunca tigarea si scrumul de tigare pe geam.
6. IF-07-SXT - doamna din Renault Symbol alb arunca tigarea pe geam, se pare ca acesta este un obicei des intalnit la soferii din Bucuresti si nu numai..
7. BC-17-DAY - Renault Clio model vechi, soferul arunca tigarile fumate pe geam dupa care scuipa, deranjat probabil de fumul deja inhalat.
8. IL-21-ELE - doamna șofer care conduce frumosul Matiz iși aruncă țigările pe geam
9. B-51-TUA - nici șoferul Citroen C4 nu este mai prejos, având atâtea exemple...„negative” în jurul său; deranjat fiind probabil de fumul din mașină, nu mai folosește scrumiera din dotare ci își aruncă mucurile de țigară pe geam direct în stradă...
Vor mai urma si altii...
10. TR-99-TNY Un caz mai aparte...soferul taxiului (firma Rapid Taxi) arunca pe geam o flegma atat de mare, fara nici o jena ca este privit, incat pur si simplu imi vine sa vars, de-a dreptul dezgustator!
Daca aveti si voi propuneri pentru "lista neagra" postati-le in comentarii. Multumesc!

Comments

Popular posts from this blog

Contactless Payment Card - A big security risk

Rooting pentru HTC Desire HD (Aria)

Despre contestarea amenzilor RATB