Impresii dupa votare

Sectia 850 de votare din Bucuresti:
- Presedintele comisiei de votare, un tip mare si gras este mai degraba interesat nu de ce se intampla in sala, ci de laptopul din fata sa, pe care se deruleaza filme si poze cu fete "dragutze";
- in urnele de votare se intra cu plase si posete;
- la iesirea din sala de votare un tip este intrebat pe un ton vesel de prietena lui daca a anulat votul, votandu-i pe amandoi candidatii la presedentie;
- iar in dreptul listei apartinand strazii pe care locuiesc, nu e prezent nimeni la masa pentru a-mi verifica datele si a-mi inmana stampila de vot, probabil in momentul acesta este la toaleta sau la o tigare; ciudat e ca langa locul lui vacant mai sunt alti 2 tipi, din care unul ocupat deja cu o persoana venita la vot de pe strada arondata acestuia; celalalt insa se joaca pe superbul sau iphone, ca doar procesul de votare nu e ceva serios, ci doar un mijloc de a fi remarcat de catre fetele din comisie :)
Nici la insistentele colegului sau nu lasa din mana telefonul, noroc cu o fata de la masa vecina care se ofera sa ma ajute in finalizarea procesului de votare.

Comments

  1. Mai Cosmin, pai tu nu stii cum e cu jocurile... voiai sa piarda omul vreo viata? Macar trebuia sa astepti putin sa termine nivelul :))

    Dar serios vorbind, bine ca nu a trebuit sa mergi la vreo sectie speciala ca in Bucuresti e mare bataie de joc. Si daca tot suntem la acest capitol, permiteti sa raportez... la Onesti la unica sectie speciala din municipiu a fost foarte ok votarea. Fara coada, nu aveai de ce sa stai mai mult de 5 min., oameni prietenosi si serviabili.

    ReplyDelete
  2. Multumesc, Alex, pentru comentariul tau!
    Am uitat sa adaug faptul ca am aflat astazi cu uimire ca exista cunoscuti de-ai mei, unii foarte apropiati si dragi, care nu au fost si nu vor sa mearga la vot! Trist, daca stai sa te gandesti ca de la acest vot... "banal" pornesc multe probleme in tara asta...

    ReplyDelete
  3. Mai este pana la inchidere, eu zic ca mai ai timp sa-i convingi, ca e pacat daca oamenii seriosi nu ies la vot o sa conteze si mai mult furtul, manipularea si cumpararea de voturi si e pacat ca astfel sa se hotarasca presedintele acestei tari, mai ales ca din cate am vazut scorul este neverosimil de strans pana in acest moment.

    ReplyDelete
  4. P.S. E ora 7.24 PM si tocmai am primit un mesaj SMS in reteaua COSMOTE semnat Geoana. Mesajul este urmatorul, il reproduc intocmai:
    "Mergeti la vot. Incurajati-va rudele si prietenii sa faca la fel. Fiecare vot conteaza. Nu ii lasati sa va fure victoria. Invingem impreuna! Mircea Geoana"

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Contactless Payment Card - A big security risk

Rooting pentru HTC Desire HD (Aria)

Despre contestarea amenzilor RATB