Mergeti la vot!

Mai are rost sa explic de ce trebuie sa mergem la vot? Simplu: Pentru ca este singurul mod in care ne putem exprima civilizat optiunea alegerii oamenilor politici care sa ne reprezinte in aceasta tara! Pentru ca nu mai putem igonora ipocrizia si bataia de joc a lor, iar reactia din partea noastra a romanilor trebuie sa se faca prin vot, avem sansa asta o data la 5 ani pentru Presedinte si 4 ani pentru locale si Parlament.
Ar mai fi solutia revolutiei, a iesirii in strada, o revolutie reala, nu precum cea din 1989 regizata din exterior, una prin care si cu care sa ne mandrim ca romani, ca am facut ordine si curatenie intr-un stat care mai are putin si da faliment sau moare de ura, foame si mizerie..
Toate relele din tara asta pornesc in primul rand de la indiferenta noastra, ajusa la cote nemaintalnite pana acum. Vedem asta peste tot in jurul nostru si nu facem nimic, doar ne plangem ca niste babe sau susotim la colt de strada, la o cafea, la serviciu sau impreuna cu prietenii sau familia. Nu avem insa curajul sa o spunem in fata celor care o merita!
Primul pas catre o lume mai buna ar fi sa mergem la vot, iar daca o sa ma intrebati pe cine sa alegem, propun sa mergem sa alegem raul cel mai mic din mai multe rele! Astazi un pas mic, la urmatoarele alegeri un pas mai mare si tot asa, merita sa luptam pana la moarte pentru o viata mai buna in Romania! Succes!

Comments

  1. Nu stiu de ce dar cred ca impresia generala este ca nu se schimba nimic, oricine ar fi urmatorul la conducere. Revolutie? Cine sa o faca daca nu tot cei puternici care conduc tara din umbra... sa o inceapa oamenii de rand? ok, dar este nevoie de leadership, si tot cei care sunt acum la putere o sa iasa in fata si o sa promita marea cu sarea, o sa ne arunce praf in ochi si o sa preia fraiele puterii. Cred ca neprezentarea la vot este pana la urma cea mai buna solutie, de a arata puterii (si opozitie si toti, sunt in aceeasi oala chiar daca aparent sunt opozanti) ca nu ii mai vrem, ca vrem sa se intample ceva, sa se schimbe in bine. asa nu se mai poate. Imi pare rau daca comentariul acesta este foarte pesimist, insa este doar rezultatul a 20 de ani de nimic.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Contactless Payment Card - A big security risk

Rooting pentru HTC Desire HD (Aria)

Despre contestarea amenzilor RATB