Linie telefonica gratuita pentru semnalare gropi Bucuresti

Bucurestenii pot suna gratuit la numarul de telefon 0800.800.882 pentru a reclama orice problema legata de telefonie, apa, canalizare, electricitate, gaz, transport in comun, semaforizare, sau gropi recent aparute pe strazile din oras, care ulterior vor fi transferate societatilor de utilitati.
Astfel, se va realiza o monitorizare a sesizarilor primite, prin intermediul careia autoritatile pot urmari fiecare interventie in carosabil pentru ca asfaltul sa fie reparat imediat dupa ce s-au efectuat lucrari la o conducta.
Problemele sesizate de cetateni vor fi rezolvate, dupa cum sustine Alina Roman, directorul Administratiei Strazilor, in termen de 72 de ore, in functie de conditiile meteo.

Am testat acest numar astazi, pentru a semnala gropile aparute pe Str.Veseliei din Sector 5. Numarul apartine Dispeceratului Integrat de Urgenta (DIU), o idee o consider reusita de a unifica sesizarile sub o unica umbrela.
O voce placuta de la capatul firului m-a intrebat care este urgenta. I-am explicat ca doresc sa semnalez aparitia unor "cratere" pe unul din drumurile de scurtatura intens circulat de soferii din sectorul 5, drum care inainte de ninsorile din aceasta iarna nu prezenta prea mari probleme. Mi-a raspuns ca in mod curent problemele semnalate la numarul de mai sus trebuie sa fie legate strict de o strada pe care circula RATB, dar mi-a preluat totusi sesizarea urmand sa o transmita mai departe Administratiei Sectorului 5.

Sa speram ca se va intampla ceva!
Daca ar suna mai multi soferi (si nu numai) sa semnaleze problemele aparute pe strada respectiva atunci am avea poate mai putine probleme de care sa ne lovim in fiecare zi in traficul infernal din Bucuresti!

Pentru

Comments

  1. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=282331918529014&set=a.282330018529204.62108.


    Strada Barsanesti

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Contactless Payment Card - A big security risk

Rooting pentru HTC Desire HD (Aria)

Despre contestarea amenzilor RATB